AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 20.9.2024

​"Paljon sellaista, joka pitää käydä läpi" – Tappio ja esitys olivat pettymys IFK Mariehamnille

​"Paljon sellaista, joka pitää käydä läpi" – Tappio ja esitys olivat pettymys IFK Mariehamnille

Grönvitt-pelaajille jäi mietittävää Lahden tappiosta. (Kuva: Heidi Nokelainen)

IFK Mariehamn valahti karsijan paikalle kärsittyään torstaina pahimmalle kilpakumppanilleen FC Lahdelle tappion.

Ottelu sai IFK Mariehamnin kannalta pahimman mahdollisen alun, kun taululla oli 13. minuutissa lukemat 2-0 FC Lahdelle. Grönvitt-luotsi Gary Williams myönsi FC Lahden olleen selkeästi niskan päällä alkuminuutit.

- Alku oli meille todella vaikea. Pyrimme pelaamaan kuten edellisissä otteluissa, mutta nyt se ei onnistunut. Emme onnistuneet tiloja Lahdelta ja pääsivät puolustuksemme läpi, Williams kertasi.

Williams näki kaikkiaan varaa parantaa reilusti, vaikka IFK paransi toisella jaksolla ja lopulta myös kavensi. Tasoitukseen asti aika ja voimat eivät kuitenkaan riittäneet.

- Tässä on paljon sellaista, joka pitää käydä läpi, kun olemme takaisin saarella, olen hieman pettynyt ensimmäiseen jaksoon. Meillä oli muutama hyvä paikka, mutta valitettavasti enimmäkseen pyrimme vain pysymään mukana vastustajan tempossa.

- Toinen jakso oli vähän parempi. Olimme tiiviimpiä ja meillä riitti energiaa painaa vastustaja ahtaalle. Loimme jonkun todella hyvän maalipaikan, mutta ikävä kyllä se ei riittänyt. Loppua kohden haimme maalia kaikin keinoin ja esimerkiksi Pedro Machado oli ylimpänä kärjessä.

Lisää uutisia