AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 24.9.2024

"Ihan sata lasissa lähdemme voittamaan" - Ilveksen Juhani Pikkarainen uskoo pisteisiin kotiyleisön tuella

"Ihan sata lasissa lähdemme voittamaan" - Ilveksen Juhani Pikkarainen uskoo pisteisiin kotiyleisön tuella

Juhani Pikkarainen korostaa Ilveksen kotiedun merkitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves isännöi tiistaina KuPS:aa ja mestaruustaistelun kannalta äärimmäisen tärkeiden pisteiden lisäksi Ilveksellä on viimeinen mahdollisuus tällä kaudella ottaa KuPS:n päänahka.

KuPS on voittanut niukasti kauden kaksi edellistä kohtaamista ja Ilveksen edellinen kotitappio Veikkausliigassa tuli toukokuun lopun ottelussa juuri KuPS:aa vastaan. Sen jälkeen kukaan ei ole täyttä pistepottia Tammelasta matkaansa vienyt.

Tiistaina Ilveksen kokoonpanoon pelikiellon jäljiltä palaava Juhani Pikkarainen nostaa Ilveksen vahvan kotivireen taustalta esiin myös Tammelan kotiyleisön tuen merkityksen.

– Olemmehan me olleet täällä tosi hyviä pelillisesti. Alusta sopii meille ja on tuttu. Täällä on ollut ihan mahtava tunnelma läpi kauden, paljon yleisöä ja kauhea kotituki, niin kyllähän siitä on aina hyötyä. Olemme saaneet luotua tästä meille hyvän tukikohdan. Ei täältä ole helppo tulla hakemaan pisteitä meitä vastaan, Pikkarainen sanoo.

Kauden viimeisen KuPS-kohtaamisen panokset ovat kaikilla hyvin tiedossa.

– Nyt on viimeinen sauma ottaa KuPS:n päänahka. On tosi iso ottelu loppukautta ajatellen. Jos haluaa pronssia ja hopeaa parempaa ajatella, niin kyllä se on vähän niin kuin pakkovoitto-ottelu meille. Kyllä me lähdemme ihan sata lasissa voittamaan, Pikkarainen vakuuttaa.

Ilves - KuPS Tammelan stadionilla tiistaina 24.9. kello 19.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia