AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2024

​"Valtavan iloinen ja ylpeä joukkueesta" – Ilves otti toisen voiton kärkikamppailussa

​"Valtavan iloinen ja ylpeä joukkueesta" – Ilves otti toisen voiton kärkikamppailussa

Ilves juhli Töölön illassa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Tiistaina kaatui KuPS ja lauantaina HJK – molemmat maalin erolla – ja Ilves on tiukasti mestaruustaistelussa mukana.

Lauantain HJK-ottelu sai ratkaisunsa vajaa kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Roope Riskin lauottua Ilvekselle1-0-voittomaalin HJK:ta vastaan.

Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen saattoi vain huokaista helpotuksesta ja ilosta viikon toisenkin ison ottelu ottelun päätyttyä voitokkaasti.

– Aikamoinen viikko, kaksi iso peliä. KuPS ja HJK olivat viikkoon lähdettäessä molemmat sarjataulukossa meidän edellämme ja pystyimme ottamaan kuusi pistettä. Se on todella, todella kova suoritus, Rantanen kertasi viikkoa.

- Olen hyvin pitkälti ja kokonaisvaltaisesti tyytyväinen pelaamiseemme tänään. Loimme riittävän määrän maalintekopaikkoja tehdäksemme maaleja tässä pelissä ja hoidimme puolustamisen todella hyvin oikeastaan koko pelin ajan.

Helpolla pisteet eivät lauantaina Helsingistäkään irronneet.

– Näissä peleissä tulee jaksoja, jolloin olemme hallitseva joukkue ja välillä on niitä jaksoja, kun vastustaja hallitsee, mutta se kuuluu tähän. Mielestäni hoidimme isoa kuvaa ja myös pieniä marginaaleja tosi hyvin.

- Olen valtavan iloinen ja ylpeä tuosta joukkueesta. Pelaajamme osaavat pelata jalkapalloa, mutta laittavat myös itsensä täysillä likoon joukkueen eteen.

Lisää uutisia