AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2024

SJK nousi jakamaan kärkipaikkaa – Veikkausliigan kesäkuu huipentuu täyteen kierrokseen

SJK nousi jakamaan kärkipaikkaa – Veikkausliigan kesäkuu huipentuu täyteen kierrokseen

Inter otti makean voiton VPS:sta. (Kuva: Tara Jaakkola)

Kesäkuu saadaan päätökseen Veikkausliigan osalta, kun ohjelmassa on täysi ottelukierros ja kamppailuja läpi viikonlopun.

Viikonlopun kierros käynnistyi jo perjantaina Turusta, jossa FC Inter kaatoi VPS:n, ja myöhemmin samana iltana pelattiin Oulussa, jossa AC Oulu Interin tavoin kukisti kärkijoukkueen KuPS:n.

Lauantaina Seinäjoella vihellettiin ottelu käyntiin jo puoliltapäivin ja SJK:n voitto Hakasta nosti seinäjokelaiset jakamaan kärkisijaa. Illalla edessä oli toinen ottelu Lahdessa ja siinä FC Lahti ja kärkikvartetin vanavedessä oleva Ilves tasasivat pisteet.

Kierroksen päätteeksi pelataan vielä sunnuntaina iltapäivällä Oulunkylässä ja Maarianhaminassa.

Kauden 2024 runkosarja on edennyt jo pitkälti yli puolen välin ja vähitellen aletaan ratkaista paikkoja kuuden parhaan Mestaruussarjassa ja sijoille 7.-12. runkosarjassa sijoittuneiden Haastajasarjassa, jotka pelataan runkosarjan jälkeen syys-lokakuussa. Kauden huipentaa vielä tämän jälkeen Eurolopputurnaus, jossa ratkotaan viimeinen eurocup-paikka kaudelle 2025-26.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Perjantai 28.6.
18.00 FC Inter – VPS 3-1 (2-0)
20.00 AC Oulu – KuPS 1-0 (0-0)

Lauantai 29.6.
12.00 SJK – FC Haka 2-1 (2-0)
19.00 FC Lahti – Ilves 2-2 (1-2)

Sunnuntai 30.6.
16.00 Gnistan – EIF, Mustapekka Areena (pääsyliput)
16.00 IFK Mariehamn – HJK, Wiklöf Holding Arena (pääsyliput)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia