AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2024

Veikkausliiga-podcastissa Petteri Pennanen – ”Homma on omissa käsissä”

Veikkausliiga-podcastissa Petteri Pennanen – ”Homma on omissa käsissä”

Petteri Pennanen vierailee Suplan Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Niklas Pehkonen)

Veikkausliigan mestaruustaistelu huipentuu viimeiselle kierrokselle, kun KuPS ja Ilves taistelevat mestaruudesta. KuPS-kapteeni Petteri Pennanen lähtee rennoin mielin ratkaisuotteluun.

KuPS:n asetelmat kauden huipennukseen lähdettäessä ovat hyvä, sillä se johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Ilvekseen. Mikäli KuPS ei kuitenkaan voita omassa pelissään HJK:ta ja Ilves kaataa samaan aikaan SJK:n, niin silloin mestaruutta juhlitaan Tampereella.

- Simppelit lähtökohdat, ei tarvi Tampereelle tuijotella. Se riittää että oma peli hoidetaan. Lähdettiin yläloppusarjaan siitä tilanteesta, että johdettiin sarjaa. Nyt lähdetään viimeiseen peliin samasta tilanteesta että johdetaan sarjaa. Homma on omissa käsissä, hyvä tilanne ja selkeä tilanne. Voitto täytyy ottaa, että mestaruus hoidetaan, Pennanen analysoi ottelun lähtökohtia Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kuopioon ja Tampereelle on odotettavissa täydet katsomot ja päätöskierroksella meininki on taattu.

- Varmasti ylipäätään jos miettii jalkapalloihmisenä, niin varmasti jännitettävää riittää. Ei näitä hetkiä liikaa ole ollut, että tällainen tilanne. Ylipäätään aina kun puhutaan Suomessa, että katsomot myydään loppuun tai on tulossa tällaiset määrät yleisöä peliin, niin ne on poikkeustapahtumia. Varmasti Tampereella tulee olemaan mahtava tunnelma ja Kuopiossa kanssa. Poikkeustilanne monella muotoa. Just kun on vähän poikkeava tilanne, kun nyt on tavallaan kahdessa pelissä se panos, että ei vain yhdessä. Se on aika herkullinen tilanne, jos neutraalina katsojana, tai ihan sama onko neutraalikaan, niin poikkeuksellinen tilanne myös siinä mielessä. Ei ole tällaista ihan hetkeen ollut, Pennanen fiilistelee.

Pennanen kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa myös yleisesti KuPS:n kaudesta ja omasta roolistaan joukkueessa.

Veikkausliigan Mestaruussarjan päätöskierros alkaa kello 18.00. KuPS-HJK toimii myös Ruudun studio-otteluna ja ennakkostudio käynnistyy jo kello 17.00.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia