AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 15.7.2024

"Hieno tapahtuma ja pelillisesti tiukka haaste" - Ilves hakee kauden toista voittoa Hakasta

"Hieno tapahtuma ja pelillisesti tiukka haaste" - Ilves hakee kauden toista voittoa Hakasta

Joonas Rantanen odottaa hienoa tunnelmaa maanantai-illalle. (Kuva: Jimi Soinila)

Pirkanmaan derby FC Haka - Ilves huipentaa Hakan 90-vuotisjuhlat maanantaina ja panoksia ottelussa riittää.

Sarjakauden aikana yhdeksässä pelaamassaan ottelussa kaksi maalia tehnyt ja kaksi maalisyöttöä tarjonnut Maksim Stjopin odottaa derbystä tiukkaa taistoa.

– Viime kerralla Hakaa vastaan meni tosi hyvin. He ovat varmaan tosi nälkäisiä ja heitä harmittaa viime pelin tulos. Veikkaan, että tulee tosi kova kamppailu niin kuin aina näissä derbymatseissa, Stjopin viittaa Ilveksen keväiseen 5-0-voittoon.

Samoilla linjoilla on päävalmentaja Joonas Rantanen, joka sanoo viime viikon lopulla joukkueeseen liittyneiden puolustaja Joshua Akpudjen ja maalivahti Ville Sepän päässeen hyvin sisään ryhmään.

– Edessä on varmasti hieno tapahtuma ja pelillisesti tiukka haaste. Paitsi taktisesti, niin psyykkisesti kuin fyysisestikin on oltava hyvällä tasolla. Poissaoloja ja kysymysmerkkejä on kokoonpanon osalta, mutta lähdemme luottavaisin mielin hakemaan toista peräkkäistä voittoa.

- Uusia pelaajia nähdään varmasti kokoonpanossa, kun vaan saadaan paperityöt edustusoikeuksien osalta valmiiksi. He ovat päässeet hyvin mukaan joukkueeseen, Rantanen sanoi.

FC Haka -Ilves Tehtaan kentällä maanantaina 15.7. kello 19.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia