AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 15.7.2024

Ilveksen Jukkola ennakoi kuumaa derbyä – ”Odotan hienoa matsia”

Ilveksen Jukkola ennakoi kuumaa derbyä – ”Odotan hienoa matsia”

Oiva Jukkola odottaa jo paikallispeliä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, joka on sitäkin kutkuttavampi, kun FC Haka ja Ilves iskevät yhteen Pirkanmaan paikallisottelussa. Ilveksen Oiva Jukkola odottaa kovaa ottelua.

Ottelun on myös Ruudun studio-ottelu ja ensimmäistä kertaa studio pidetään paikan päällä Valkeakosken Tehtaan kentällä. Joukkueiden aiemmassa ottelussa Ilves oli selvästi niskan päällä 5-0-voitolla ja Jukkola uskoo kotijoukkueen tulevan revanssimielessä.

- Odotan aika kuumaa ottelua. Haka ei varmasti halua toistaa, mitä kävi aiemmin tällä kaudella Tammelassa. 5-0 oli aika shokkitulos niille ja uskon, että antaa aika lailla kaikkensa tuohon seuraavaan derbyyn, Jukkola pohtii Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- Meidän pitää olla valmiita siihen, mitä sieltä tulee ja tietenkin ne saa pienen kotiedun, kun Tehtiksellä pelataan. Odotan siitäkin oikein hienoa matsia ja hyvää tapahtumaa, Jukkola jatkaa.

Jukkolan mukaan joukkueiden edellispelissä Ilveksellä palaset loksahtivat kohdilleen eikä viiden maalin voitto ollut sattumaa.

- Ehkä meille sattui hyvä päivä ja Hakalle vähän huonompi päivä. Mutta mielestäni näytimme siinä viimeistään, että kuinka hyvä joukkue me olemme. Mielestäni ansaitsimme siinä pelissä sen viiden maalin voiton. Se oli loistava peli meiltä.

Jukkolan mietteitä kuunneltavissa lisää Suplan Veikkausliiga-podcastissa. FC Hakan ja Ilveksen ottelu on myös Ruudun tämän kierroksen studio-ottelu. Peli vihelletään käyntiin Tehtaan kentällä kello 19.00 alkaen ja lähetys alkaa kello 18.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia