AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2024

Ruudun studio paikan päällä Valkeakoskella – ”Jalkaudumme 90-vuotisjuhlatunnelmaan”

Ruudun studio paikan päällä Valkeakoskella – ”Jalkaudumme 90-vuotisjuhlatunnelmaan”

Ruudun studio on paikan päällä Valkeakoskella. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun studio jalkautuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella ulos studiovaloista, kun studio pidetään poikkeuksellisesti paikan päällä Tehtaan kentällä FC Hakan isännöidessä Pirkanmaan derbyssä Ilvestä. Studioisäntä Tero Karhun mukaan luvassa on herkullinen jalkapallotapahtuma.

FC Haka viettää ottelussa samalla 90-vuotisjuhliaan ja ottelun ympärillä on paljon tapahtumia Valkeakoskella ja Tehtaan kentällä. Ruutu on tiukasti mukana juhlahumussa.

- Koetamme välittää tunnelmia Valkeakoskelta mahdollisimman hyvin ja olemme eri lokaatioissa. Jalkaudumme 90-vuotisjuhlatunnelmaan Valkeakoskella ja Tehtaan kentällä, Karhu avaa.

Juhlatunnelman lisäksi ottelussa on myös herkulliset pelilliset panokset. Molemmat joukkueet ovat mukana kuuden parhaan joukkueen kärkinipussa, joka on neljän pisteen sisällä toisistaan. Karhu pitää ottelun lähtökohtia kutkuttavina.

- Mieletön tapahtuma tulossa, sillä molemmat pirkanmaalaisjoukkueet ovat tällä hetkellä hyvässä nosteessa ja taistelevat tosissaan kärkipaikoista. Yksittäisinä kausina Ilves on ollut vahva ja Haka ollut ehkä toisena, mutta pitkään aikaan ei ole tapahtunut niin, että molemmat joukkueet ovat ihan aidosti mukana kärkitaistelussa.

- Pelillisten panosten lisäksi tämä on Hakan 90-vuotisjuhlaottelu, joten upea tapahtuma on varmasti tulossa, Karhu hehkuttaa.

FC Hakan ja Ilveksen huippukamppailu vihelletään käyntiin maanantaina 15.7. kello 19.00. Studiolähetys käynnistyy kello 18.15. Karhun lisäksi Valkeakoskella nähdään Ruudun asiantuntijoina Marko Rajamäki sekä Markku Kanerva.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia