AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 15.7.2024

”Tehtiksellä tulee olemaan upea tunnelma” – Fall haluaa maksella kalavelkoja Ilvekselle

”Tehtiksellä tulee olemaan upea tunnelma” – Fall haluaa maksella kalavelkoja Ilvekselle

Maissa Fall odottaa hienoa tapahtumaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan maanantain ainoassa ottelussa FC Haka saa kotikentälleen vieraita kolmisenkymmentä kilometriä pohjoisesta, kun Ilves matkaa Tehtaan kentälle. Ottelu on samalla Ruudun kierroksen studiopeli.

Ottelussa juhlistetaan FC Hakan 90-vuotista taivalta ja FC Hakan keskikenttäpelaaja Maissa Fall odottaa hienoa tapahtumaa maanantaina.

- Siitä tule hyvä peli. Tehtiksellä tulee olemaan varmasti upea tunnelma. Se on tärkeä peli sarjataulukon kannalta, mutta myös sen takia, että hävisimme heidän vieraana 0-5 ja nyt haluamme voittaa heidät kotona. Siitä ei tule helppoa, mutta teemme töitä voiton eteen, sympaattinen senegalilainen lupaa Hakan sivuilla.

Ilves on Hakan tavoin vahvassa lennossa, joten odotettavissa on myös pelillisesti jännittävä kohtaaminen.

- Meidän täytyy olla tiiviitä ja työskennellä joukkueena. Tiedämme mitä teimme väärin ensimmäisessä pelissä ja nyt yritämme korjata ne asiat. Sen näkee sitten pelissä onnistuvatko ne.

FC Haka-Ilves Tehtaan kentällä maanantaina 15.7. kello 19.00 alkaen. Ruudun studio käynnistyy kello 18.15. Studio on ensimmäistä kertaa tällä kaudella paikan päällä ja isäntänä toimii Tero Karhu ja asiantuntijoina nähdään Markku Kanerva ja Marko Rajamäki.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia