AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 5.10.2024

KuPS:lla vaikea vierailu Seinäjoelle – ”Älyttömän viihdyttävä ja hyvä peli on tulossa”

KuPS:lla vaikea vierailu Seinäjoelle – ”Älyttömän viihdyttävä ja hyvä peli on tulossa”

Lauantain SJK-KuPS toimii tällä kierroksella Ruudun studio-otteluna. Asiantuntija Mehmet Hetemaj ennakoi KuPS:lle vaikeaa Seinäjoen matkaa.

SJK hävisi edellisottelussaan VPS:lle kotonaan tylysti 1-4, mutta Hetemaj'n mukaan tulos ei täysin vastannut pelin kuvaa.

- Se peli ei ollut parasta SJK:ta, mutta jos kaikkia tilastoja katsotaan, niin SJK oli kaikissa VPS:aa parempi. Jos VPS:n maaliodottama oli yksi ja tekee neljä maalia, niin se kertoo tehokkuudesta. Myös kolme neljästä maalista tuli SJK:n henkilökohtaisten virheiden seurauksena, Hetemaj aloittaa.

- Vaikka peli ei ollut SJK:lta paras, niin siellä oli hyviä aihioita ja paikkoja. Ensimmäinen puoliaika oli loppua lukuun ottamatta SJK:n. Toinen oli sitten aneemisempi, kun VPS sai alkuun toisen maalin.

- Tykkäsin tyylistä miten SJK lähti otteluun. He prässäsivät korkealta ja pystyivät riistämään ylhäältä palloa, mutta eivät päässeet niistä kunnollisille paikoille. Olihan Jaime Morenolla ja Pyry Hannolalla myös paikkoja tehdä maali. Kun katsoo tuloksen taakse, niin ei SJK huonosti pelissä pelannut eikä KuPS:lle tule helppoa, Hetemaj kertaa SJK:n edellisottelun antia.

SJK ja KuPS ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kolmasti, kun joukkueet iskivät yhteen myös Suomen Cupin välierässä.

- SJK:lla on ollut mielenkiintoinen taktiikka KuPS:aa vastaan, sillä kaikkiin kolmeen peliin he ovat lähteneet vähän eri tavalla. Heidän keskikorkea prässinsä oli KuPS:lle myrkkyä Suomen Cupin finaalissa ja saa nähdä miten he nyt lähtevät.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Seinäjoella päädyttiin tasapeliin, KuPS voitti kotonaan loppuhetken maalilla ja cupin välierässä KuPS nousi lopussa kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin ja kuittasi voiton rangaistuspotkukilpailussa.

- SJK:lle varmasti jäi hampaankoloon, että he putosivat Suomen Cupin finaalista rankkareilla. Heillä on myös mahdollisuus varmistaa Eurolopputurnauksen finaalipaikka.

- Kaikki on tässä ottelussa mahdollista. Älyttömän viihdyttävä ja hyvä peli on tulossa, Hetemaj hehkuttaa.

SJK-KuPS lauantaina 5.10. kello 17.00. Studiossa valot syttyvät kello 16.15 ja Hetemaj saa rinnalleen David Ramadingayen Lassi Hurskaisen toimiessa studioisäntänä.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia