AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 21.10.2024

Petri Vuorinen jättää VPS:n - Tommi Pikkarainen tarttuu urheilujohtajan tehtäviin

Petri Vuorinen jättää VPS:n - Tommi Pikkarainen tarttuu urheilujohtajan tehtäviin

Kuva: Apollo Photo

Tommi Pikkarainen aloittaa VPS:n urheilujohtajana 1.11.2024 alkaen. Pikkarainen korvaa viime talvena Vepsun urheilujohtajan paikalle astuneen Petri Vuorisen hänen siirtyessä uusien haasteiden pariin kauden päätteeksi.

Vuorinen teki VPS:n urheilujohtajana merkittävää työtä vaasalaisen jalkapallon edistämiseksi, jota on myös dokumentoitu VPS:n YouTube-kanavalla säännöllisesti julkaistussa "Urheilujohtajan päiväkirja" -videosarjassa. Vuorisen aloittamaa työtä tulee jatkamaan Tommi Pikkarainen, joka muistetaan Vaasassa Vepsun päävalmentajana kausilta 2010 ja 2011. Ennen Vepsun urheilujohtajaksi saapumista Pikkarainen toimi Porissa FC Jazzin toiminnanjohtajana.

Vuorinen välittää terveisensä Vepsulaisille, ja kiittää kuluneesta vuodesta Raidan kanssa.

- Olen erittäin kiitollinen ajastani tässä seurassa. Olen päässyt tekemään töitä kuluneen vuoden aikana myös uusien ihmisten kanssa, joiden kanssa tulen varmasti olemaan yhteydessä myös jatkossa. Toivon, että VPS pelaa Europelejä myös ensi kaudella, ja että asiat etenevät seurassa, Vuorinen summaa.

Uudeksi urheilujohtajaksi nimitetty Tommi Pikkarainen kertoo olevansa innoissaan uudesta haasteesta, ja kokee vaasalaisen jalkapallon kulkevan parhaillaan oikeaan suuntaan

- Hienoa tulla takaisin Vaasaan. Kaupunki on sama tuttu, mutta seura ei. Siitä kun viimeksi seurassa työskentelin, on VPS kehittynyt valtavasti, toivottavasti myös minä.

- Vepsun erottaa muista parhaillaan voittava ja vahva pelillinen identiteetti, josta olen innoissani. Täällä sitä on rakennettu Jussi Nuorelan johdolla nyt jo useamman vuoden, mutta uskon ja toivon, että pystyn omalla panoksellani tuomaan siihen vielä lisää syvyyttä, Pikkarainen analysoi.

Pikkaraisen työnkuvaan tulee kuulumaan vahvasti myös pelaajapolun edistämiseen liittyvät toimet, jotka tulisivat olla Raidan tuoreen urheilujohtajan mukaan myös seuran toimijoiden yhteisen suurennuslasin alla.

- Tulevaan työhöni tulee kuulumaan myös vahvasti Vepsun pelaajapolun kehittäminen. Se ei koskaan voi olla yhden tekijän varassa, vaan rakentuu koko organisaation yhteisestä tekemisestä.

- Aion tuoda nöyrästi kaiken tietotaitoni seuran käyttöön, ja uskon, että kykenen olemaan tässä hyödyllinen. Odotan jo innolla kehitysprosessiin mukaan pääsemistä, mutta haluan korostaa, että tärkeintä tässä on saada kaikki toimijat sitoutumaan samoihin yhdessä rakennettuihin toimintatapoihin ja sisältöihin, Pikkarainen tuumaa.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia