AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2024

HJK hankki kreikkalaistopparin - "Halusin tulla mukaan voittavaan joukkueeseen"

HJK hankki kreikkalaistopparin - "Halusin tulla mukaan voittavaan joukkueeseen"

Georgios Antzoulas solmi Klubin kanssa 1,5-vuotisen sopimuksen.

Keskuspuolustaja Georgios Antzoulas ja HJK ovat tehneet kauden 2025 loppuun ulottuvan sopimuksen.

24-vuotias Antzoulas on Klubin toinen kreikkalainen ja Georgios Kanellopouloksen kanssa hänellä on paljon muutakin yhteistä kuin etunimi: "Kanell" ja "Antzou" ovat pelanneet vuosia yhdessä Asteras Tripoliksessa ja Kreikan nuorisomaajoukkueissa. Molemmat ovat luonteeltaan rauhallisia ja ikäeroakin kaimoilla on vain kuusi päivää.

– Pelasimme 14-vuotiaasta asti yhdessä Asterasin akatemiassa ja edustusjoukkueessa, tosin välillä kävin testaamassa taitojani ulkomailla [lainat Fiorentinan U19-joukkueessa sekä Serie B:n Cosenzassa]. Puolitoista vuotta sitten, kun Kanell tuli tänne, siirryin Unkariin, ja nyt olemme taas samassa joukkueessa, Antzoulas naurahtaa.

– Kun minulle tuli mahdollisuus tulla HJK:hon, juttelin tietysti Kanellin kanssa. Hän puhui pelkkää hyvää niin seurasta kuin ihmisistä täällä sekä paikallisesta kulttuurista. Sen jälkeen keskustelut valmennuksen ja toimitusjohtajan kanssa vakuuttivat.

Unkarin perinteikkäässä Újpest FC:ssä Antzoulas oli vakionimi avauskokoonpanossa Unkarin liigan alemman keskikastin joukkueessa.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas toteaa Antzoulasin olevan vahva puolustussuuntaan mutta myös erittäin hyvä pallollisena. Toppari vahvistaa analyysin.

– Puolustajana ensisijainen tehtäväni on tietysti suojella omaa maalia, joten kaksinkamppailut sujuvat, mutta mielestäni suurin vahvuuteni on pallollinen pelaaminen.

– Halusin tulla mukaan voittavaan joukkueeseen. Aion olla kolmen kuukauden kuluttua Suomen mestari ja pelata eurokentillä!

Lisää uutisia