AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 1.9.2024

VPS-luotsi Jussi Nuorela ei selitellyt tappiota - "Tasoero näkyi tänään"

VPS-luotsi Jussi Nuorela ei selitellyt tappiota - "Tasoero näkyi tänään"

Vepsu joutui taipumaan Klubille. (Kuva: Apollo Photo)

VPS joutui taipumaan HJK:lle runkosarjan päätöskierroksella, mutta tappiokin riitti Mestaruussarjapaikkaan.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela tunnusti Klubin selkeästi paremmaksi joukkueeksi sunnuntain kierroksella ja 1-3-lukemat oikeutetuiksi.

- Annoimme Klubille tänään hyvän vastuksen, mutta kyllähän tietysti tasoero näkyi tänään. Laadullinen ero näkyi tänään etenkin pallollisessa pelaamisessa. Saimme hyvän startin, mutta aika nopeasti ja liian helposti päästimme Klubin taas peliin mukaan. HJK:lla oli paljon maalipaikkoja, mutta lopulta kaikki heidän kolme maaliaan oli kyllä estettävissä. Nuorela sanaili.

Nuorelan mukana HJK:n tekemät maalit olivat estettävissä.

- Liian helpolla annoimme maalit Klubin tasoiselle joukkueelle. Ensimmäisen puolituntisen suurin ongelma oli meidän pallollisessa pelaamisessamme, ja lähes kaikki Klubin hyökkäykset johtuivat siitä, että hukkasimme itse pallon. Se oli sekavaa, mutta pikkuhiljaa saimme sitä paremmaksi.

- Toisen puoliajan ensimmäinen maali oli sen kaltainen, jota ei koskaan saisi tapahtua. Se kuitenkin tapahtui, ja sen jälkeen olimme perässä. Jätkät kuitenkin antoivat kaikkensa. He taistelivat ja tekivät, minkä voivat kentällä. Tällä kertaa se ei kuitenkaan riitä Klubin tasoista jengiä vastaan, Nuorela kertoo.

Lisää uutisia