AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2024

​"Tämä on iso joukkue" – KuPS nousi kuilun partaalta cupin mestariksi

​"Tämä on iso joukkue" – KuPS nousi kuilun partaalta cupin mestariksi

KuPS juhli cupin voittoa asianmukaisesti. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS nousi lauantaisessa Suomen Cupin finaalissa voittoon takaa-ajoasemasta ja teki sen FC Interin jo oltua tiukasti kiinni voitossa.

KuPS nousi 0-1-tappioasemasta 2-1-voittoon ja molemmat osumat merkittiin Petteri Pennaselle, joka osui varsinaisen peliajan lopulla ja toistamiseen jatko-ottelun alussa.

- Tunteet ovat aika pinnassa, tämä oli upea ilta kaikkineen ja nousee saavutuksena korkealle omalla uralla, Pennanen tunnelmoi.

- Ei tämä ollut meiltä parasta futista, mutta riitti tällä kertaa. 2-1-maali upposi aika kivasti, sitä on varmaan mukava katsella joskus jälkeenpäinkin.

Sekä Pennanen että KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara nostivat esille sen, että KuPS:lta ei usko loppunut, vaikka pelikello tikitti kiivaasti Interin johtaessa 1-0.

- Välillä ehti vilkuilla kelloakin, mutta pitää vain painaa loppuun asti. Tämä on iso joukkue, kapteeni kiitteli ryhmäänsä.

- Oli kova usko ja joukkue osoitti upeaa tahdonvoimaa. Tälle joukkueelle on aika tyypillistä, että jaksetaan uskoa ja painaa loppuun saakka, säesti Honkavaara.

Inter ei ole ollut KuPS:lle helppo vastus, eikä ollut sitä tälläkään kertaa.

- Inter on työteliäs joukkue, hyvin kurinalainen ja hyvin valmennettu. Tiukkaa oli tälläkin kertaa, "Honsu" kehaisi vastustajaa.

Lisää uutisia