AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 23.10.2024

Haka ja Gnistan jatkoon Eurolopputurnauksessa - Jaro tarrasi kiinni nousuun Veikkausliigaan

Haka ja Gnistan jatkoon Eurolopputurnauksessa - Jaro tarrasi kiinni nousuun Veikkausliigaan

Gnistan haki voiton VPS:sta Eurolopputurnauksessa. (Kuva: Apollo Photo)

Kausi 2024 alkaa olla kalkkiviivoilla ja edessä on vielä viimeisen europaikan ratkaiseminen Eurolopputurnauksessa sekä Veikkausliigan karsinta.

Keskiviikkona 23.10. pelattiin kaikkiaan kolme ottelua ja panoksia riitti jokaisessa. Eurolopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella päättyi kahden joukkueen kausi kahden jatkaessa vielä europaikan tavoittelua. Veikkausliigan karsinnassa puolestaan rakennetiin asetelmat sunnuntaina pelattavaan ratkaisevaan toiseen osaotteluun.

Gnistan haki voiton koko toisen jakson vajaalla pelanneesta VPS:sta ja jatkaa Eurolopputurnausta. Toisella kierroksella Gnistan saa vastaansa FC Hakan, joka nousi jatko-ottelussa voittoon FC Interistä. Haka ja Gnistan kohtaavat lauantaina ja ottelun voittaja etenee Eurolopputurnauksen finaaleihin SJK:ta vastaan.

Veikkausliigan karsinnassa Jaro tarttui tiukasti nousuun kaatamalla FC Lahden ensimmäisessä osaottelussa 2-0. Toinen osaottelu pelataan Lahdessa sunnuntaina.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

HUOM! Veikkausliigan karsinnan järjestäjä on Suomen Palloliitto, joten karsintaotteluita ei seurata reaaliajassa Veikkausliigan verkkosivuilla.

Veikkausliigan eurolopputurnaus, 1. kierros:

Ke 23.10 klo 18.00 VPS – Gnistan 0-1 (0-0)
Ke 23.10 klo 18.00 FC Haka – FC Inter 2-1 jo. (1-1, 1-0)

Veikkausliigan karsinta, 1. osa:

Ke 23.10 klo 18.30 FF Jaro – FC Lahti 2-0 (1-0)

Veikkausliigan Eurolopputurnauksen ja Veikkausliigan karsinnan ottelut suorana Ruudusta.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia