AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 23.10.2024

"Olisi ollut hienoa kamppailla tasaväkisin" - VPS-luotsi Jussi Nuorelalle jäi hapan maku

"Olisi ollut hienoa kamppailla tasaväkisin" - VPS-luotsi Jussi Nuorelalle jäi hapan maku

Jussi Nuorelalle jäi hapan maku keskiviikon ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

Satavuotiskausi päättyy Vepsun osalta pettymykseen Gnistanin edetessä ensimmäiseltä Eurolopputurnauksen kierrokselta jatkoon 0-1 lukemin.

Tiukkaakin tiukempi ottelu sisälsi vaiherikasta jalkapalloa, joka myös jätti Raidan suuhun karvaan maun. Mikko Pitkäsen suora punainen kortti avausjakson lopulla käänsi pelin kulun ja Gnistan onnistui toisella jaksolla iskemään ratkaisevan osuman.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ilmaisi olevansa varsin pettynyt kauden päätökseen ja totesi harmittavan punaisen kortin koituneen Vepsun kohtaloksi ratkaisevalla pudotuspelikierroksella.

- Pelasimme ensimmäisen puoliajan punaiseen korttiin nähden todella hyvin. Olimme hallitsevampi osapuoli, ja saimme hyviä tontteja hyökkäysalueella. Niistä olisi pitänyt tehdä maaleja. Kaikki näytti todella hyvältä, kunnes saimme punaisen kortin. Siitä voimme keskustella, mutta tuomareilla ja meillä on varmasti oma näkemyksensä asiasta. Se oli todella iso päätös, ja tänään se oli myös ratkaiseva.

- Toisella jaksolla jouduimme sen myötä myös kovaan vastatuuleen ja sen myös tiesimme, että niin tulee tapahtumaan. Peli oli puolustuskamppailua ja teimme sen mielestäni aika hyvin. Ei siinä Gnistanilla kunnon maalipaikkoja tullut, mutta aika harmittavan maalin he tekivät pelin loppupuolella. Tällä kertaa se myös riitti heille. Lopun pelin he kontrolloivat peliä ja pitivät johtoa. Todella harmi, sillä olisi ollut hienoa kamppailla tasaväkisin, Nuorela analysoi

Kauden kokonaisuudesta Nuorela on puolestaan hyvin ylpeä. Vaikka viimeinen ottelu päättyi pettymykseen, Nuorela muistaa Raidan satavuotisen kauden tulevaisuudessa loistavana saavutuksena.

- Olimme viidensiä, ja se on meille todella hyvä saavutus. Olemme siihen todella tyytyväisiä. Neljä isoa joukkuetta ovat yläpuolellamme, ja heidän jälkeen olimme sarjan paras joukkue. Olemme tyytyväisiä tähän kauteen, vaikka matkan varrella on ollutkin paljon haasteita. Hapan maku jää kauden viimeisestä pelistä, mutta kokonaisuudesta jää hyvät mietteet, Nuorela summasi kauden.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia