AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 24.9.2024

"Oltiin valitettavan tehottomia" - Interin tähtäin tappiosta huolimatta tiukasti Eurolopputurnauksessa

"Oltiin valitettavan tehottomia" - Interin tähtäin tappiosta huolimatta tiukasti Eurolopputurnauksessa

"Vesku" harmitteli tehojen puuttumista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin tiukka taistelu ei riittänyt pisteisiin Oulussa. AC Oulu onnistui kotistadionillaan ensimmäisestä maalipaikastaan ja puolusti johtoasemaansa tiiviillä puolustuksella loppuvihellykseen asti pitäen tulostaululla lukemat 1-0.

Ensimmäinen jakso ei tarjoillut montaa vaarallista tilannetta kummassakaan päässä. Oululaiset onnistuivat kuitenkin iskemään kotijoukkueen 1-0-johtoon jakson ainoasta maalipaikastaan 15 minuutin jälkeen. Johtoaseman turvatakseen oululaiset passivoituivat omalle puoliskolleen eikä antanut Interille juurikaan paikkoja tasoitukseen.

Toiselle jaksolle Raatin nurmelle asteli selkeästi aggressiivisempi Inter. Tauon jälkeen turkulaiset ottivat ottelun ohjaksista kiinni ja Inter hallitsi toista puoliaikaa. Muutamista paikoista huolimatta palkinto maalin muodossa jäi tänään saamatta.

Interin päävalmentaja Vesa Vasara kertoo enemmän olleen otettavissa.

– Meillä oli tahmea alku ja sitten parempi toinen puoliaika. Oltiin valitettavan tehottomia. Meillä oli kaikki mahdollisuudet voittaa, ja oltaisiin tarvittu tässä cupin finaalin jälkeen vähän väsyneenä kaikki pomput ja tuomarien päätökset meidän puolelle, mutta tällä kertaa ne menivät toiseen suuntaan ja tähän on tyytyminen.

– Mikään ei kaadu tähän. Meillä oli mahdollisuus saavuttaa paikka Eurolopputurnauksessa jo tänään, mutta nyt se siirtyy seuraaviin peleihin, "Vesku" tiivisti.

Lisää uutisia